Najbolje iskorišćenje prostora i kvalitetan dizajn nameštaja u kancelarijama 11/7/2019

Još jedna od prednosti izrade kancelarijskog nameštaja po meri je dizajn i izgled kancelarijskog nameštaja u kojoj će zaposleni provoditi veći deo dana. Svaka kancelarija bi trebalo da pruža utisak prostorije u kojoj se osećate kao da radite u kućnim uslovima ali i da se primećuje određeni nivo profesionalnosti. Kao u izradi bilo koje vrste nameštaja po meri, tako se primećuje prednost prilikom izrade kancelarijskog nameštaja. Svaki ugao i površina prostorije se može iskoristiti i time dobiti maksimalno iskošrišćen prostor, što se kod kancelarijskih prostorija i najviše primećuje zbog materijala i veće količine fajlova koji se obično koriste na radnom mestu.Dizajneri i arhitekte saglasni su da kancelarijski nameštaj pre svega treba da bude funkcionalan. To je njegova najvažnija karakteristika. Međutim, mnoge današnje kancelarije su prepune nepotrebnih kancelarijskih ormara, polica sa starim registratorima, papira i često zbog toga sav ovaj nameštaj bespotrebno zauzima prostor. Dobra organizacija poslovnog prostora, kancelarije ne samo da povećava produktivnost već su i radnici bolje raspoloženi kada rade u lepo uređenoj kancelariji. Jedan od načina da uredite kancelariju jeste izradom kancelarijskog nameštaja u Bermont-u. Izrada kancelarijskog nameštaja je jedna od naših specijalnosti što možete videti u našoj galeriji slika.

Prilikom izrade kancelarijskog nameštaja treba se voditi o svakom detalju jer i najmanja greška može uticati na efikasnost rada, estetiku i organizovanost. Zato vam predlažemo, da pre nego što osmislite kako će vaš poslovni prostor izgledati obratite pažnju na ove bitne elemnte kancelarijskog  nameštaja.


Udobna stolica i radni sto po meri za najveću produktivnost

Ako više vremena u toku dana provodite sedeći nego šetajući i stajaći onda sigurno znate zašto je bitno da vaša stolica na poslu bude udobna. Bol u leđima, vratu i ramenima je posledica lošeg sedenja odnosno sedenja na neudobnoj stolici. Postoje mnoga pomagala koja doprinose ergonomičnosti obične kancelarijske stolice ali ona su pirivremena i ne toliko ergonomična kao što ih predstavljaju. Najbolji položaj tela za vreme rada u sedećem položaju jeste kada su kancelarijska stolica i kancelarijski sto u savršenoj ravni što se naziva ergonomičnost


Ergonomičost podrazumeva da  kada sedite za kancelarijskim stolom laktovi budu pod pravim uglom u odnosu na sto tako da šake možete nesmetano koristit, pri čemu ramena moraju biti isppravljena. Još jedna važna stvar je to da stopala moraju stajati pod pravim uglom u odnosu na kolena i pod. Ovakvim sedenjem se postiže se ergonomičnost. Izradom ergonomičnog kancelarijskog stola po meri u Bermontu koji se idealno slaže visinom stolice za radni sto ne samo da ćete uštedeti i dobiti kvalitetan nameštaj nego ćete se zauvek rešiti bolova od nepravilnog sedenja i povećati vašu produktivnost i produktivnost vaših kolega. 


Kancelarijski ormari po meri za optimalan prostor u kancelariji

Poluprazni kancelarijski ormari i loše složeni document koji zauzimaju samo deo kancelarijskog ormara zahtevaju veće ormare a samim tim i manje prostora u poslovnom prostoru koji može biti iskorišćen na mnogo bolji način. Pored toga, prašina i bacili koji se skupljaju na starom kancelarijskom nameštaju mogu biti veliki neprijatelji vama i ljudima koji rade u toj kancelariji. Kad se izrađuje kancelarijiski nameštaj prvo se napravi skica koja opisuje gde bi koji komad nameštaja stajao ali tako da se poveća produktivnost.

Kancelarijiski ormari Bermont enterijeri

Kancelarijski ormari zauzimaju najviše prostora i zato se moraju dobro uklopiti u enterijer poslovnog prostora. Ovo se može postići izradom kancelariskih ormara po meri koji će biti pravljeni baš za potrebe određene kancelarije i kojima ćete ne samo uštedeti prostor već i novac jer je izrada kancelarijskog nameštaja po meri u Bermontu dosta povoljnija od kupovine gotovog nameštaja.

Ovo su samo neki razlozi zbog kojih bi trebalo da vodite računa prilikom uređenja kancelarije i poslovnog prostora. Ako vam je potreban kancelarijski nameštaj ili samo savet slobodno nas pozovite a mi ćemo vam preneti naše iskustvo ili izraditi za vas kancelarijiski nameštaj po meri.


Komentari

Vaše ime i prezime*
Vaš email*
Vaš komentar*


Pročitajte još:

Pravljenje nameštaja po meri - najbolje rešenje za uređenje enterijera

Izrada nameštaja za studentski dom u Beču 10/27/20Prilikom izrade veće količine name&scaro...

Izrada kuhinja po meri

Gornjih kuhinjski elemenati i njihova stabilnost 13/12/2019Kada se donosi odluka o odabiru kuhinjski...

Okrugli kancelarijski stolovi za uspešne poslovne sastanke

Različite varijante nogara kod stolova za sastanke i konferencije 19/07/2019Dosta kompanija priliko...

Preporučeni proizvodi