Bermont enterijeri pružaju kvalitetnu usugu izrade i montiranja nameštaja po meri za lokale i poslovne prostore. Izrađujemo police za radnju po meri, pultovi za radnje, držače za garderobu, vitrine i druge komadne delove koje obuhvata oprema za lokale. Za naše mušterije obezbeđujemo besplatnu dostavu i montiranje nameštaja za lokale i poslovne prostore.


Oprema za butike

Pored izrade nameštaja po meri za uređenje stanova i kuća izrađujemo i nameštaj po meri za lokale svih vrsta. Bilo da vame je potreban pult za kasu, držači za garderobu, staklene vitrine za izlaganje robe, zidne police ili pak ormari za izlagenje garderobe tu smo da u najkraćem roku i od najkvalitetnijeg materijala izradimo sav potreban nameštaj za opremanje lokala. Izlaganje robe je jedan od veoma bitnih marketinških segmenata jer direktno utiče na obim prodaje. Zato je važno da oprema za butike, i konkretno opremanje lokala bude tako da na najbolji način predstavi vaše proizvode. Opremanje lokala po meri je idealno rešenje jer pored profesionalnog izlaganja robe omogućava i da se taj nameštaj uklopi u enterijer vašeg poslovnog prostora.

opremanje butika


Šankovi

Izrada šankova za kafice

Drveni šankovi za kafiće su uvek bili atraktivni i u trendu. Nameštaj u kafiću ne čine samo stolice i stolovi za kafiće već i šank za kafiće. Šank predstavlja ogledalo celog lokla još ako je izrađen po vašoj želji samo može doneti još više autentičnosti vašem lokalu. Zato je izrada šankova po meri idealno rešenje za uređenje opremanje vašeg lokala. Izrađujemo šankove za kafiće kao i police za kafiće od pločastih materijala i modernog dizajna. Ukoliko želite da uredite vaš lokal da bude jedinstvenog izgleda i imate ideju za to, jednostavno nam je izložite a mi ćemo je pretvoriti u delo. 

Naši projekti