Unutrašnjost američkih plakara 08/07/2019

Osim dizajna i izgleda fronta bilo koje vrste plakara, još bitniji faktor je unutrašnje iskorišćenje prostora i uglova. Ne treba misliti da je izgled frontova plakara ne bitan, već da nije primaran koliko i unutrašnje vertikale i pregrade koje se ubacuju u plakar. Tu se primećuje prednost izrade plakara po meri pošto se prilikom odabira dizajna korupusa i frontova može podjednako manipulisati i sa unutrašnjim delovima plakara. Pregrade za kapute, obuću, čak i odvojene pregrade za kravate i kape su samo neki od mogućnosti kada se odlučite za izradu plakara po meri. 


Američki plakari omogućavaju uštedu prostora

Koliki god da su američki plakari koje vi izaberete, oni uvek nude mnogo više prostora od iste veličine nekih klasičnih ormara. Postoji više razloga za to. Jedan je taj što se oni direktno montiraju na zid  i uglavnom se montiraju od poda do plafona, tako da je apsolutno svaki milimetar tog prostora iskorišćen. Oduševićete se kada budete videli koliko vaših stvari može da stane u jedan ne tako veliki ormar, odnosno plakar. I važno je da znate da u američkim plakarima ne morate da držite samo garderobu, možete i torbe, možete i razne druge sitnice, ali o tome ćemo kasnije.Beli americki plakarIzrada američkih plakara po meri doprinosu izgledu enterijera

Postoje ljudi koji se odlučuju za ugradnju američkih plakara samo da bi doprineli izgledu njihovog stana. Američki plakari izgledaju izuzetno luksuzno i efektno. Čak i da su najjednostavniji oni će opet odavati taj utisak. I zato neko ovo uzima kao njegovu glavnu prednost i zbog toga se odlučuju da upravo ovaj plakar čini deo njihovog hodnika ili sobe ili naravno dnevne sobe, što da ne? Izrdom američkih plakara po meri u Bermont-u garantovano ćete biti zadovljni kako kvalitetom tako i cenom. Naše višegodišnje iskustvo u izradi nameštaja po meri nas je naučilo kako da se iskoristi svaki deo prostora a da pritom bude izradjen po želji kupca. U našoj galeriji možete pogledati primere slika američkuh palakara izrađenih u Bermontu.Pregradite prostorije pomoću američkih plakara

Mnogi koriste američke plakare i kada žele da pregrade određene prostorije. Dakle, koriste ih na primer kada žele da samo malo razdvoje prostorije, ali ne fizički da ih razdvoje, već jednostavno da naprave jedan lep estetski momenat u pogledu uređenjea enterijera. Polica za knjige i sitnice jako dobro može razdvojiti jednu spavaću sobu na primer. Pa se tako u jednom delu može naći krevet za spavanje a u drugom delu kao neka mala i samo vaša privatna biblioteka. Ovo je samo jedan predlog, a ima toliko opcija koje su vam na raspolaganju. Američkim plakarom možete da razdvojite i vaš hodnik, kao i neke druge sobe. Američki plakar u ovom smislu može da bude jednako dobar kako za male stanove, tako i za velike kuće ili stanove. U malim stanovima može zapravo da služi kao zid između sve sobe, odnosno da od jedne sobe napravite dve manje kako biste sebi obezbedili malo privatnosti. Zaista je mnogo opcija kao što je već rečeno, ali sve zavisi naravno od vaših želja, mogućnosti i potreba u datom trenutku.
Iskoristite neiskorišćene uglove

Uglovi, ćoškovi koji vas nerviraju i te kako mogu da budu iskorišćeni da ugradnju američkih plakara. Ne moraju to da budu samo ćoškovi koji vas nerviraju, već jednostavno možda do sada niste ni imali na umu da vaš stan možete da organizujete na taj način. Dakle, ako u neki ćošak postavite američki plakar i lepo ga dekorišete eto osvežavajuće promene za ceo vaš stan, zar ne?
Unutrašnjost američkih plakara po vašoj meri

Vrlo interesantna činjenica kada govorimo o američkim plakarima jeste i činjenica da oni mogu da izgledaju baš kako vi poželite. I po ovom pitanju zaista ne preterujemo. Ako su vam potrebne police - biće deo vašeg plakara, ako vas pak police nerviraju i želite samo da vam odeća bude okačena na ofingere - bez bilo kakvih problema biće napravljeno. Ukoliko želite kombinaciju ova dva - i to će bez bilo kakvih problema biti napravljeno. Dakle, sve je do vas, odnosno do vaše mašte, ali i donekle vaših potreba.

I još jedna jako zanimljiva činjenica koja vam se i te kako može dopasti, jeste činjenica da unutar američkih plakara mogu biti ugrađene lampice, odnosno bilo koja vrsta rasvete. Nije li to savršeno? Svetlo koje se uključuje u vašem plakaru kada otvorite vrata? To znači da će sve biti pregledno, a to za perfekcioniste mnogo znači. O liftu za vaše stvari nećemo mnogo da govorimo, samo zamislite da je vaš ormar visok do plafona i da imate toliko mnogo lepih stvari koje su savršeno raspoređene i koje vam u ruke stižu putem lifta. Izaberite jednu od 24 mogućnosti rasporeda unutrašnjosti plakara.

Komentari

Vaše ime i prezime*
Vaš email*
Vaš komentar*


Pročitajte još:

Izrada kuhinja po meri

Gornjih kuhinjski elemenati i njihova stabilnost 13/12/2019Kada se donosi odluka o odabiru kuhinjski...

Pravljenje nameštaja po meri - najbolje rešenje za uređenje enterijera

Izrada nameštaja za studentski dom u Beču 10/27/20Prilikom izrade veće količine name&scaro...

Kancelarijski nameštaj po meri za optimalno uređenje poslovnog prostora

Najbolje iskorišćenje prostora i kvalitetan dizajn nameštaja u kancelarijama 11/...

Preporučeni proizvodi