Nameštaj za predsoblje je praktičan deo doma. Predsoblje predstavlja sponu, ali i barijeru izmedju spoljašnjeg uticaja i unutrašnjosti Vaše kuće. Kada se na ulazna vrata ulazi u kuću ili stan, uglavnom se ulazi u predsoblje iz koga dalje možete ići u jednu ili više prostorija u kući, stanu.


U hladne dane predsoblje ima funkciju da sprečava da se ostale prostorije hlade prilikom ulaska i izlaska iz kuće, stana, i da se ograniči unos vlage na obući kroz celu kuću.

U nekim kućama postoji pravilo izuvanja cipela kako bi se ograničio unos prljavštine sa ulice u prostor u kome živimo. Tada je predsoblje izuzetno praktično.

U predsoblje uvek možete dodati nameštaj za odlaganje obuće, kišobrana, jakni ali i udobno mesto za sedenje gde se Vi ili vaši gosti možete lako obuti.

U zavisnosti od veličine i oblika prostora potrebno je izabrati dobru kombinaciju nameštaja za predsoblje: cipelarnik, garderober, dodatne police za tašne, ogledalo...

Uz pomoć naših dizajnera možete urediti Vaše predsoblje kao potpuno funkcionalan prostor koji će uz to biti i prijatan i lepo opremljen. Od veličine samog prostora zavisiće i idejna rešenja koja Vam mogu biti prezentovana i u 3D prikazu.

Možemo izraditi nameštaj za predsoblje u potpunosti prema Vašem nacrtu kada će naši majstori izaći besplatno na teren radi uzimanja preciznih mera.

Kada je Vaš nameštaj za predsoblje napravljen majstori će besplatno izvršiti dostavu nameštaja i njegovu montažu.

Omogućili smo i plaćanje čekovima gradjana na odloženo.