Možda ne možete da smanjite sve veći broj dnevnih obaveza ili da povećate broj sati koje provedete odmarajući se, ali smo sigurni da možete da od Vaše spavaće sobe zaista napravite i sobu za odmor i udobno spavanje. Najlepše spavaće sobe su upravo one koje su izrađene po meri jer vam ostavljaju mogućnost da sami dizajnirate enterijer svoje spavaće sobe i to baš onako kako vama odgovara.

Spavaća soba je samo Vaš kutak i Vi u njemu trebate da se osećate dobro i prijatno.


Izrada kreveta po meri

Čovek provede trećinu svog života spavajući što znači da smo trećunu svog života u krevetu. Zato je neophodno da Vaš krevet bude udoban i komforan da bi imali kvalitetan san i bili odmorni, ali važno je i da se krevet uklapa u enterijer spavaće sobe. Najjednostavnije rešenje jeste napraviti krevet po meri. Bermont enterijeri izrađuje sve vrste kreveta po meri i to francuski krevet, bračni kreveti, dečiji kreveti i drugu ležajevi za spavanje i to od najkvalitetnijih materijala i modernig dizajna. Iznesite nam vašu ideju a mi ćemo brzo i profesionalno napraviti krevet po meri za spavaću sobu. 

Ormari spavaća soba

Prilikom urđivanje enterijera spavaće sobe, odmah nakon kreveta, ormar za spavaću sobu je druga najvažnija stvar koju treba odabrati. S obzirom da u tij sobi samo spavamo i držimo garderobu, moramo imati adekvatan garderober. Često je mali prostor prepreka da u spavaćoj sobi uklopite sav nameštaj koji želite. Zato su americki plakari i ormari po meri rešenje za uređenje spavaće sobe. Uklopite vaš ormar idealno u enterijer spavaće sobe ili nam prepustite da izradimo za vas kompletnu spavaću sobu sa mostom i uštedite prostor a i novac.

Prilikom izbora nameštaja za spavaću sobu morate voditi računa o dnevnom svetlu koje dopire u Vašu spavaću sobu, o svim stvarima koje je potrebno smesiti u ormare, o potrebi da jedan deo spavaće sobe koristite i za rad... Zato je važno da pre izbora nameštaja za spavaću sobu dobro sagledate sve aspekte kako ćete koristiti vašu spavaću sobu, odlučite se za boje koje stimulišu spavanje i odmor, izaberete prijatne materijale ali i dobro organizujete raspored nameštaja. Previše nameštaja u spavaćoj sobi može je učiniti prenatrpanom i samim tim manje ugodnom za spavanje i odmor.  

Kompanija GTS vam može pomoći u opremanju spavaće sobe tako što će za Vas izraditi nameštaj po meri Vaše spavaće sobe i u željenom dezenu. Za vašu spavaću sobu možemo izraditi klizne plakare, komode, noćne stočiće, police...

Na raspolaganju su Vam i naši dizajeneri koji Vam mogu pomoći pri opremanju spavaće sobe.

Naši majstori će besplatno izaći na teren da uzmu potrebne mere, a takođe besplatno ćemo izvršiti isporuku i montažu nameštaja.

Omogućeno je plaćanje čekovima garadjana na odloženo plaćanje.