Izrada kreveta po meri

Bermont enterijeri izrađuje sve vrste kreveta po meri i to francuski krevet, bračni kreveti, dečiji kreveti i drugu ležajevi za spavanje i to od najkvalitetnijih materijala i modernig dizajna. Iznesite nam vašu ideju a mi ćemo brzo i profesionalno napraviti krevet po meri za spavaću sobu.


Ormari spavaća soba

Često je mali prostor prepreka da u spavaćoj sobi uklopite sav nameštaj koji želite. Zato su americki plakari i ormari po meri rešenje za uređenje spavaće sobe. Uklopite vaš ormar idealno u enterijer spavaće sobe ili nam prepustite da izradimo za vas kompletnu spavaću sobu sa mostom i uštedite prostor a i novac.

Prilikom izbora nameštaja za spavaću sobu morate voditi računa o dnevnom svetlu koje dopire u Vašu spavaću sobu, o svim stvarima koje je potrebno smesiti u ormare, o potrebi da jedan deo spavaće sobe koristite i za rad... Zato je važno da pre izbora nameštaja za spavaću sobu dobro sagledate sve aspekte kako ćete koristiti vašu spavaću sobu, odlučite se za boje koje stimulišu spavanje i odmor, izaberete prijatne materijale ali i dobro organizujete raspored nameštaja. Previše nameštaja u spavaćoj sobi može je učiniti prenatrpanom i samim tim manje ugodnom za spavanje i odmor.  

Naši stručnjaci Vam mogu pomoći u opremanju spavaće sobe tako što će za Vas izraditi nameštaj po meri Vaše spavaće sobe i u željenom dezenu. Za vašu spavaću sobu možemo izraditi klizne plakare, komode, noćne stočiće, police...

Na raspolaganju su Vam i naši dizajeneri koji Vam mogu pomoći pri opremanju spavaće sobe.

Naši majstori će besplatno izaći na teren da uzmu potrebne mere, a takođe besplatno ćemo izvršiti isporuku i montažu nameštaja.

Omogućeno je plaćanje čekovima garadjana na odloženo plaćanje.