Izrada kreveta po meri

Odabir adekvatnog kreveta nekada može da bude problem prilikom opremanja enterijera. Zbog mogućnosti koje su dostupne kad se govori i izgledu i ceni. Po našem iskustvu prilikom odabira adekvatnog kreveta za Vašu spavaću sobu treba obratiti pažnju i na druge elemente u vašoj spavaćoj sobi. Dezen, materijal, kao i sama veličina prostorije igra ulogu u dobrom izboru za vaš krevet. 

Izrađujemo sve vrste kreveta po meri (francuske krevete, bračne krevete, dečije krevete) i drugu ležajevi za spavanje i to od najkvalitetnijih materijala i modernig dizajna. Iznesite nam vašu ideju a mi ćemo brzo i profesionalno napraviti krevet po meri za vašu spavaću sobu.

krevet po meri


plakar po meri

Ormari za spavaće sobe

Često je mali prostor prepreka da u spavaćoj sobi uklopite sav nameštaj koji želite. Zato su americki plakari i ormari po meri rešenje za uređenje spavaće sobe. Uklopite vaš ormar idealno u enterijer spavaće sobe ili nam prepustite da izradimo za vas kompletnu spavaću sobu sa mostom i uštedite prostor a i novac.

Prilikom izbora nameštaja za spavaću sobu morate voditi računa o dnevnom svetlu koje dopire u Vašu spavaću sobu, o svim stvarima koje je potrebno smesiti u ormare, o potrebi da jedan deo spavaće sobe koristite i za rad... Zato je važno da pre izbora nameštaja za spavaću sobu dobro sagledate sve aspekte kako ćete koristiti vašu spavaću sobu, odlučite se za boje koje stimulišu spavanje i odmor, izaberete prijatne materijale ali i dobro organizujete raspored nameštaja. Previše nameštaja u spavaćoj sobi može je učiniti prenatrpanom i samim tim manje ugodnom za spavanje i odmor.  


Naši projekti