Bermont enterijeri pruža usluge izradade maske za radijatore po meri. Zaštitite vaš radijator unikatnom maskom koja će se uklopiti u enetirijer stana ili poslovnog porostra. Izrađujemo maske za radijatore svih dimenzija, veličina i modela. Za naše mušterije obezbeđujemo besplatnu isporuku i montiranje nameštaja po meri kao i maski za radijatore.


Ukrasne maske za radijatore

Maske za radijatore nisu samo zaštita za ovo grejno telo već svojim oblikom pružaju dodatnu estetsku vrednost enterijera. Kvalitetno izrađene ukrasne maske za radijator se teško primećuju kao takve, jer svojim izgledom se idealno uklapaju u enterijer prostorije. Ova zaštita za radijatore se može veoma dobro iskoristit u nedostatku nameštaja pa se na maske za radijatore mogu odlagati razne stvari, a u nekum situacijama čak mogu poslužiti i kao stolovi. Na našem sajtu možete pronaći odlična rešenja za maske za radijatore koje možemo prilagoditi vašim potrebama. 

maska za radijator


Maske za radijatore cena

Cena drvene maske za radijatore zavisi od dužine radijatora odnosno koliko radijator ima rebara. Zatim cena maske za radijatore zavisi od širine radijatora odnosno širine zaštitne maske ali od dizajna. Maske za radijatore se uglavnom izrađuju od pločastih materijala sa otvorima kako bi toplota mogla slobodno da prolazi i kroz zaštitu. Ove navlake za radijatore ne samo da su odlično rešenje koje sa jedne strane štite grejno telo a sa druge upotpunjuju enterijer poslovnog prostora ili doma. 

Naši projekti