Američki plakari

Američki plakari po meri su uvek bili popularni. Prednosti koju imaju ovi ormari između ostalih su unutrašnjost američkih plakara odnosno raspored polica u njemu jer obezbeđuju dovoljno prostora za odlaganje ne samo garderobe već i obuće. Takođe, još jedna velika prednost je to što klizni plakari odnosno američki plakari mogu biti izrađeni po meri i savršeno se uklopiti u enterijer spavaće sobe ili predsoblja.  Američki plakari po meri su jednostavni za ugradnju, obezbeđuju dovoljno prostor za svu vašu garderobu a pritom su povoljni. Bermont Enterijeri izrađuje plakare po meri od pločastih materijala tako da se idealno uklope u vaš enterijer. Na našem sajtu možete pogledati ideje za američke plakare kao i idejna rešenja unutrašnjih polica i pregrada.

americki plakari po meri


klizni plakari po meri

Klizni plakari

Klizni američki plakari postaju sve popularniji. Kako zbog estetski razloga, tako i zbog bolje mogućnosti iskorišćenja prostora od klasicnih plakara. Do izražaja u vašem prostoru dolaze uglavnom zbog raznih estetskih mogućnosti kad su frontovi upitanju. Frontovi mogu biti od klasičnog univera, ali se ljudi uglavnom opredeljavaju za kombinaciju stakla i univera što estetski može dočarati spavaću ili drugu prostoriju u kojoj se nalaze. 


Klizni plakari otvaraju mnogo mogućnosti kad su upitanju unutrašnji korpusi i način upotrebe unutrašnjeg dela plakara. Danas se praktikuje i skrivanje TV a, kao i ubacivanje ostalih manjih elemenata unutar kliznog plakara radi estetskog izgleda spavaće ili dnevne sobe.
Montaža plakara 

Vreme montaže bilo koje vrste plakara po meri zavisi od dosta faktora. U nekim situacijama je to podloga u prostoriji na kojoj se ugradnja radi, dok u drugim može čak i biti sama visina prostorije. Ravan pod kao i zidovi mogu biti jedan od ključnih faktora kad se priča o brzini ugradnje kliznih vrata za plakar po meri. Za razliku od klasičnih "američkih" plakara, kod kliznih plakara se mora voditi računa i o šinama na koje se postavljaju kao i adekvatno pozicioniranje samih vrata na šine.

montaza plakara po meriNaši projekti