Bermont enterijeri pruža usluge izrade i montiranja plakara po meri i drugih pojedinačnih delova za opremanje stana ili poslovnog prostora. Kod nas se mogu izraditi američki plakari, klizni plakari, ugradni ormari i  garderoberi raznih dimenzija i dizajna. Našim mušterijama obezbeđujemo besplatnu isporuku i montiranje plakara po meri i drugih delova. Pogledajte plakari po meri katalog i uverite se u kvalitet i dizajn naših proizvoda.


Američki plakari

Američki plakari po meri su uvek bili popularni. Prednosti koju imaju ovi ormari između ostalih su unutrašnjost američkih plakara odnosno raspored polica u njemu jer obezbeđuju dovoljno prostora za odlaganje ne samo garderobe već i obuće. Takođe, još jedna velika prednost je to što klizni plakari odnosno američki plakari mogu biti izrađeni po meri i savršeno se uklopiti u enterijer spavaće sobe ili predsoblja.  Američki plakari po meri su jednostavni za ugradnju, obezbeđuju dovoljno prostor za svu vašu garderobu a pritom su povoljni. Bermont Enterijeri izrađuje plakare po meri od pločastih materijala tako da se idealno uklope u vaš enterijer. Na našem sajtu možete pogledati ideje za američki plakar  i američki plakari unutrašnji raspored.


Plakari po meri cene

Na cene plakara po meri pre svega utiču dimenzije koju imaju ormari, broj i raspored polica ali i dizajn. Zatim cena plakara zavisi na primer i od toga da li se izrađuju klizni plakari sa ogledalom ili bez ogledala kao i od kvaliteta okova za nameštaj. Takođe cena po kojoj se prave plakari po meri zavisi i od materijala od kog se proizvodi. Ormari po meri se proizvode od pločasstih materijala što pruža mogućnost izrade baš po vašoj želji i tako da se idealno uklope u enterijer doma. Neke ideje za plakare po meri možete naći u našoj galeriji koje vam mogu poslužiti kao inspiracija za izradu vašeg ormara po meri.