Dečije sobe bi trebalo da budu prilagođene deci i njihovim potrebama pre svega. Zatim je važno da nameštaj u dečijoj sobi bude funkcionalan prema uzrastu deteta za šta je idealno izraditi nameštaj po meri.

Veličinu dečije sobe nije tako lako promeniti ali možete izabrati funkcionalan i udoban nameštaj. Prilagodite nameštaj za dečiju sobu vašem prostoru i potrebama Vašeg deteta.

U mogućnosti smo da napravimo nameštaj za dečije sobe po meri, bilo prema Vašem crtežu ili prema nacrtu našeg arhitekte i da Vam sve to predstavimo u 3D formatu.

Naši majstori izlaze na teren kako bi uzeli tačne mere, ali Vam i besplatno donose nameštaj i vrše njegovu montažu. Na našem sajtu možete videti odeljak sa idejama za nameštaj, gde možete dobiti dodatnu viziju za određenu vrstu nameštaja po meri koji vam je potreban za različite delove vašeg doma.

Omogućili smo Vam plaćanje nameštaja za dečije sobe na odloženo plaćanje kreditiranjem i čekovima građana.


Izrada radnih stolova za dečije sobe

Odabir adekvatnog radnog stola za Vaše dete u određenoj meri zavisi i od samog uzrasta vašeg deteta. Ukoliko se odlučita na radni sto po meri, uvek dobijate mogućnost da prilagodite sto da bude baš onakav kakav smatrate da je za uzrast vašeg deteta neophodan u tom trenutku. Klasičan radni sto sa fiokašima je samo jedna od mogućnosti koje možete izabrati. U slučaju da je Vaše dete mlađe, samim tim nije neophodno praviti sto sa previše pregrada i fioka. U takvim situacijama je mnogo pametnije odabrati sto manjih dimenzija sa razigranim bojama i dizajnom koji ide uz uzrast vašeg deteta. Osim dizajna i estetike još je bitniji faktor bezbednosti, u svakoj situaciji težimo da Vam pružimo najbezbedniji a onda i estetski privlačan nameštaj za sobu u kojoj će Vaše dete provoditi najviše vremena u toku dana.

deciji radni sto

Nameštaj po meri za dečije sobe

Prostor je nešto što je detetu neophodno za igru i kretanje. Ako se odlučite za nameštaj po meri u sobi vašeg deteta, otvara Vam se  bezbroj mogućnosti i načina da iskoristite prostor na najbolji mogući način. Kod mlađe dece se uvek pojavljuje potreba za što više prostora kad su igračke upitanju. U nekim situacijama klasični plakari nisu najbolje rešenje, tada se primećuje prednost nameštaja po meri. Svaki se ugao prostorije može iskoristiti i time dobiti još više slobodnog prostora za Vaše dete i igru uz odlčan dizajn.

Kad se govori o bojama za nameštaj u dečijim sobama, po našem iskustvu uvek je neophodno gledati boju zidova u dečijoj sobi. Osim klasičnong jednobojnog univera, imamo veliki izbor drvodekora koje možete uklopiti u sobi vašeg deteta. Neke od boja i dekora možete pogledati na sajtu naših dobavljača iverice ovde.

police za deciju sobu


Naši projekti