Dečija soba je kao kovčeg sa blagom. Puna je iznenađenja, skrivenih mesta, boja ...

Ona je mesto za igru kada napolju pada kiša, mesto za učenje, za sanjarenje o dalekim zemljama, novim planetama, retkim biljkama... jedan čudesan svet koji pomaže našoj deci da odrastu u bolje i kvalitetnije ljude. Bilo da želite da uredite dečije sobe za dečake ili dečije sobe za devojčice, Bermont enterijeri izrađuje dečije sobe po meri.


Dečije sobe trebaju da budu prilagodjene deci i njihovim potrebama pre svega. Zatim je važno da nameštaj u dečijoj sobi bude funkcionalan prema uzrastu deteta za šta je idealno izraditi nameštaj po meri.

Veličinu dečije sobe nije tako lako promeniti ali možete izabrati funkcionalan i udoban nameštaj. Prilagodite nameštaj za dečiju sobu vašem prostoru i potrebama Vašeg deteta.

U mogućnosti smo da napravimo nameštaj za dečije sobe po meri, bilo prema Vašem crtežu ili prema nacrtu našeg arhitekte i da Vam sve to predstavimo u 3D formatu.

Naši majstori izlaze na teren kako bi u potpunosti uzeli tačne mere, ali Vam i besplatno donose nameštaj i vrše njegovu montažu. A na našem sajtu možete videti ideje za urdjenje decije sobe.

Omogućili smo Vam plaćanje nameštaja za dečije sobe na odloženo plaćanje čekovima građana.


Dečiji kreveti

Deci je najpotrebniji san. Zato kreveti za decu moraju biti udobni ali se trebaju i uklapati u enterijer dečije sobe. Bilo da su Vam potrebni kreveti za devojčice ili kreveti za dečaka idealno rešenje je izrada dečijih kreveta po meri gde i vaši mališani mogu učestvovati u odabiru boja i dizajna kreveta. Učinite Vaše dete srećnim i dozvolite mu da dizajnira krevet prema svom ukusu.


Dečiji radni stolovi

Ljudi se često pitaju kako urediti deciju sobu za decake i za devojcie. Decije sobe po meri se najčešće izrađuju od pločastog materijala i veslih su boja. Sobe za decake tinejdzere su uglavnom plave boje a decije sobe za devojcice nesto svetlijih nijansi, od roze i žute pa do svetlo zelene. Dečiji radni stolovi moraju biti prilagođeni detetu zbog svoje ergonomije. Da bi Vaše dete sedelo pravo i razvijalo se pravilno potrebno je da imaju ergonomični radni sto za decu koji je prilagođen uzrastu deteta. Izrađujemo radne stolove za decu kao i ormare da cecije sobe koji su prilagođeni deci.


Decije sobe cene

Cene dečije sobe pre svega zavise od toga da li vam treba nameštaj po meri za male decije sobe, odnosno uske decije sobe ili velike, materijala od kog su izrađene i naravno dimenzija dečijeg nameštaja. Jednostavno nas pozovite a mi ćemo napraviti kalkulaciju prema vašim željama i izraditi decije sobe po meri po najpovoljnijoj ceni i unajkraćem roku.