Kuhinje po meri su najbolje rešenje za uređenje Vašeg stana. Nameštaj po meri u Bermontu se pravi od najkvalitetnijih materijala i dizajniran je prema Vašim željama. Jednostavno nam iznesite ideju i zamisao kako bi želeli da Vaša kuhinja po meri izgleda a mi ćemo se pobrinuti da Vašu ideju sprovedemo u delo. Izrađujemo kompletne kuhinje po meri ali i pojedinačne kuhinjske delove tako da se savršeno uklapaju u enterijer stana. Kontaktirajte nas za više informacija za cene kuhinja po meri i uverite se da jeftin nameštaj može biti i kvalitetan.


Cene kuhinja po meri

Cena kuhinja po meri zavisi od nekoliko faktora. Pre svega materijal i dimenzije kuhinja po meri  čine osnovu za formiranje cene. Zatim rok izrade, posebne želje mušterija kao što su posebni okovi za nameštaj ili dodatne šare odnosno specifični dizajn koji može imati kuhinjski nameštaj. U cene kuhinje po meri ne ulaze usluge izlaska naših majstora na teren radi uzimnaja dimenzija, prevoz kuhinjskog nameštaja kao i ugradnja kuhinje po meri. Ove usluge su potpuno besplatne što će dodatno smanjiti vaše ukupno troškove izrade nameštaja po meri.Kuhinje od Medijapana

prednost Medijapan ili MDF-a (Medium Density Fiberboard) u odnosu na univer je što se po površini mogu izrezbariti šare razne debljine i dubine, pa frontovi mogu da dobiju određenu dopadljivost i sjaj. Medijapan sam po sebi nema boju, tako da se nakon sečenja mora dalje oplemeniti. Taj proces se radi farbanjem gde se mogu dobiti boje raznih tonova i kategorija sjaja(od mata pa sve do visokog sjaja).  Ovako obrađeni frontovi kuhinjskih elemenata se mogu odlično estetski uklopiti u prostoriju u kojoj se nalazi vaša kuhinja po vašoj želji. 

kuhinja_medijapankuhinja_univer

Kuhinje od Univera

Univer je najčešće debljine 18mm, ali postoji u još različitih debljina. Oplemenjen je folijom sa obe strane. Folija može biti obrađena sa mnoštvo tekstura i dezena za vašu kuhinju po meri. Dezeni su današnje vreme dostigli takav nivo kvaliteta da se u nekim dezenima ne može primetiti velika razlika između kompozitnog materijala i pravog drveta. 

Velika količina dezena i tekstura folija koja postoji pruža Vam mogućnost različitih kombinacija boja i dekora koje možete kombinovati na vašim kuhinjskim elementima. Dosta dekora možete pogledati na stranici od naših dobavljača ovde

Okovi za kuhinje

Osim adekvatnog dizajna i rasporeda kuhinjskih elemenata, neophodno je izabrati okove koji će se koristiti na vašoj kuhinji. Cene okova za kuhinje se razlikuju od proizvođača do proizvođača. Mi u našoj ponudi najčešće koristimo Hafele i Blum. Osim odličnog kvaliteta Blum takođe nudi doživotnu garanciju za svoje okove. Takođe treba uzeti u obzir i odabir načina otvaranja gornjih elemenata. Ako se odlučite na klasična krilna vrata, cena će se razlikovati u odnosu na nove modernije podizače kao i podizače sa "Push" sistemom i usporivačima. Sve okove i ručice koje nudimo možete pogledati u našem salonu u železniku. 

okovi za kuhinju


Naši projekti