Kuhinje po meri su najbolje rešenje za uređenje Vašeg stana. Nameštaj po meri u Bermontu se pravi od najkvalitetnijih materijala i dizajniran je prema Vašim željama. Jednostavno nam iznesite ideju i zamisao kako bi želeli da Vaša kuhinja po meri izgleda a mi ćemo se pobrinuti da Vašu ideju sprovedemo u delo. Izrađujemo kompletne kuhinje po meri ali i pojedinačne kuhinjske delove tako da se savršeno uklapaju u enterijer stana. Cene kuhinja po meri zavise od izabranog materijala, dizajna i dimenzija nameštaja po meri. Kontaktirajte nas za više informacija za cene kuhinja po meri i uverite se da jeftin nameštaj može biti i kvalitetan.Da li je za dobro jelo potrebna još bolja kuhinja ili kuhinja izradjena po meri?

Sigurni smo da nije ali smo takodje sigurni da je u lepoj, dobro organizovanoj kuhinji lepše kuvati, a kao rezultat sigurno nastaju ukusna i maštovita jela u kojima ćete uživati sa Vašom porodicom, prijateljima...

Da li će Vaša kuhinja biti futuristička... sa neobičnim oblicima i smelim bojama, ili će to biti više klasična kuhinja koja pomalo podseća na bakinu kuhinju... zavisi od Vas.

Raspored u kuhinji može da bude uslovljen položajem vodovodnih i gasnih, električnih instalacija. U odnosu na postojeća ograničenja važno je da se uspostavi dobar raspored kuhinjskih delova kako bi sam proces pripreme hrane bio olakšan i rad u kuhinji imao neki logičan tok.


Cene kuhinja po meri

Cena kuhinja po meri zavisi od nekoliko faktora. Pre svega materijal i dimenzije kuhinja po meri  čine osnovu za formiranje cene. Zatim rok izrade, posebne želje mušterija kao što su posebni okovi za nameštaj ili dodatne šare odnosno specifični dizajn koji može imati kuhinjski nameštaj. U cene kuhinje po meri ne ulaze usluge izlaska naših majstora na teren radi uzimnaja dimenzija, prevoz kuhinjskog nameštaja kao i ugradnja kuhinje po meri. Ove usluge su potpuno besplatne što će dodatno smanjiti vaše ukupno troškove izrade nameštaja po meri.

 

Kuhinje po meri katalog

Na našem sajtu možete pronaći kuhinje po meri katalog u kome su predstavljene neke ideje za kuhinje po meri. Katalog kuhinje po meri može biti inspiracija i početna tačka u kreiranju vašeg nameštaja po meri. Jednostavno odaberite već postojeći dizajn a mi ćemo ga prilagoditi prema vašoj želji i enterijeru kuhinje.

Naši dizajneri će Vam pomoći da izaberete pravo rešenje... jer izvežbano oko profesionalca na osnovu znanja i iskustva može prepoznati koji dizajn će najbolje odgovarati Vašem prostoru ili kako možete uz male izmene postići željeni izgled sa slike.

Naši radnici će izvršiti besplatno merenje ali će i izvršiti besplatnu dostavu i montažu Vaše nove kuhinje.

Omogućili smo i plaćanje čekovima gradjana na odloženo plaćanje.