Bermont enterijeri pruža kvalitetnu uslugu izrade i montiranja kupatilskog nameštaja po meri. Izrađujemo pojedinačne delove nameštaja za kupatila kao što su, komode za kupatila ili kupatilski ormarići, ormarići za lavabo, viseći ormarići za kupatilo i drugi pojedinačni delovi. Besplatna dostava i montiranje nameštaja po meri.


Kupatilski nameštaj cene

Cene kupatilskog nameštaja po meri zavise od materijala izrade, dimenzija i dizajna koji ima kupatilski nameštaj. Kupatilski nameštaj od medijapana je nešto skuplji od nameštaja od univera ali je zato do tri puta kvalitetniji, otporniji na vodu, što je veoma važno, i lakši za manipulisanje pri izradi. Takođe, ono što utiče na cene nameštaja za kupatilo je i to da li se izrađuju pojedinačni delovi kao što su ormarici za kupatila, police za kupatilo, ormarici za lavabo ili komplet ormari za kupatila sa ogledalom i policama. Kupatilski nameštaj po meri je svakako povoljniji od nameštaja proizvedenog u fabrici. Dolazak naših majstora radi uzimanja dimenzija, prevoz kao i montaža su besplatni tako da dodatno smanjuju vaše troškove.


Komode za kupatila

Kupatilski ormarići ili komode za kupatila su elementi koji se najviše koriste u kupatilu. U njima držimo razne stvari, od sredstava za ličnu higijenu, donjeg veša i peškira pa sve do lekova. Zato je važno da ovi ormarici za kupatila budu izrađeni po meri vašeg kupatila kako bi se obezbedio dovoljan prostor za kretanje kroz prostoriju a pritom omogućilo dovoljno mesta za odlaganje svih ovih stvari. Ako je kupatilo malo ili usko veoma se teško uklapaju svi elemnti  pa se posebno izrađuju ormarici za lavabo, police za peškire, komoda sa ogledalom i drugi kupatilski elementi. Ovo je njjednostavniji i najbolji način uređenja enterijera ne samo kupatila već celog doma. 

Pozovite nas a naši stručnjaci će vam izaći u susret i besplatno vam dati savet za uređenje vašeg doma.

komoda za kupatilo

Kupatilski nameštaj za manje prostorije

Naše iskustvo pokazuje da je kupatilo u većini slučajeva jedna od manjih prostorija u stanu ili kući. Iz tog razloga je nekada teško naći najbolje rešenje za elemente u kupatilu. Prednost nameštaja po meri je baš to što ne morate da se olučite za izgled vaših elemenata na osnovu prostorije u kojoj treba da se Vaš nameštaj nađe. Uklapanje i menjanje dimenzija je nešto što se najviše primenjuje u manjim prostorijama. Zato prilikom odabira vašeg kupatilskog nameštaja ne morate da izaberete nešto na šta ste primorani zbog samih dimenzija prostorije, već izgled i dizajn koji odgovara vašem ukusu. 

mala kupatilska komoda

Naši projekti