Kancelarijski stolovi po meri

Kancelarija treba da bude funkcionalna, da svojim uredjenjem omogući što lakše obavljanje poslova, ali i da obezbedi da se zaposleni osećaju prijatno u prostoru u kome rade jer je dokazana povezanost izmedju motivacije zaposlenih i uslova u kojima rade. Kancelarijski nameštaj po meri je najbolje rešenje za uređenje poslovnog prostora, pre svega kancelarijski stolovi i radni stolovi su izrađeni tako da ispunjavaju sve standarde ergonomičnosti za ugodno i nesmetano obavljanje posla. Kancelarijske stolice se trebaju idealno uklapati u dimenzije kancelarijskih stolova zato je izrada radnih stolova po meri idealno rešenje za uređenje vaše kancelarije.

kancelarijski sto

Pogledajte neke od naših idejnih rešenja za kancelarijski nameštaj

OvdeKancelarijski ormarići po meri

Pored stolova i stolica za kancelarije veoma je važno da postoje i odgovarajući ormari za kancelarije. Kancelarijski ormari služe za odllaganje raznih dokumenata i opreme i zato kako spoljašnost tako i unutrašnjost oramra mora biti odgovarajuća. Najjednostavnije rešenje jeste izrada kancelarijskih ormara po meri.

Naši dizajneri će proučiti potrebe Vas i vaših zaposlenih i na osnovu njih izraditi projekat za opremanje kancelarije i predstaviti Vam novi izgled u 3D prikazu, ili ćete nam Vi dostaviti željeni nacrt po kome ćemo napraviti kancelarijski nameštaj.

Za naše klijente obezbedjen je besplatan izlazak majstora kako bi uzeli tačne mere za izradu kancelarijskog nameštaja, ali i besplatna isporuka i montaža.

ormaric


Naši projekti