Nameštaj za kancelarije odnosno opremanje kancelarije je mnogo više nego samo naručivanje kancelarijskih stolova, ormara, prijemnih pultova...

Kada posmatrate filmove u kojima svi sa lakoćom uredjuju enterijer, biraju adekvatan nameštaj, uklapaju boje ali i prave funkcionalan prostor budite sigurni da opremiti kancelariju u stvarnosti sigurno nije lako. Potrebno je stvoriti funkionalan i prijatan prostor u kome zaposleni provode dobar deo dana, ali i ne narušiti reprezentativnost samog prostora. Bermont enterijeri izrađuje moderan kancelarijski nameštaj po vašoj želji.


Kancelarijski stolovi po meri

Kancelarija treba da bude funkcionalna, da svojim uredjenjem omogući što lakše obavljanje poslova, ali i da obezbedi da se zaposleni osećaju prijatno u prostoru u kome rade jer je dokazana povezanost izmedju motivacije zaposlenih i uslova u kojima rade. Kancelarijski nameštaj po meri je najbolje rešenje za uređenje poslovnog prostora, pre svega kancelarijski stolovi i radni stolovi su izrađeni tako da ispunjavaju sve standarde ergonomičnosti za ugodno i nesmetano obavljanje posla. Kancelarijske stolice se trebaju idealno uklapati u dimenzije kancelarijskih stolova zato je izrada radnih stolova po meri idealno rešenje za uređenje vaše kancelarije.


Kancelarijski ormani po meri

Pored stolova i stolica za kancelarije veoma je važno da postoje i odgovarajući ormari za kancelarije. Kancelarijski ormari služe za odllaganje raznih dokumenata i opreme i zato kako spoljašnost tako i unutrašnjost oramra mora biti odgovarajuća. Najjednostavnije rešenje jeste izrada kancelarijskih ormara po meri. 

Pri opremanju kancelarije treba imati na umu da utisak koji Vaša kancelarija ostavlja na onoga ko prvi put u nju ulazi može umnogome uticati na njegovo celokupno mišljenje o firmi. Dobro opremljena kancelarija može ostaviti odličan utisak na Vaše poslovne partnere, posetioce, buduće zaposlene i učvrstiti Vaš imidž kao moderne i kvalitetne firme.

Naši dizajneri će proučiti potrebe Vas i vaših zaposlenih i na osnovu njih izraditi projekat za opremanje kancelarije i predstaviti Vam novi izgled u 3D prikazu, ili ćete nam Vi dostaviti željeni nacrt po kome ćemo napraviti kancelarijski nameštaj.

Za naše klijente obezbedjen je besplatan izlazak majstora kako bi uzeli tačne mere za izradu kancelarijskog nameštaja, ali i besplatna isporuka i montaža.