Dnevne sobe po meri

Pri izboru nameštaja za dnevnu sobu potrebno je uzeti u obzir potrebe svih ukućana, njihove navike, želje i izabrati odgovarajući nameštaj i kompletno uredjenje enterijera dnevne sobe. Treba izabrati prave boje, materijale i stvoriti ugodan prostor za život.

Nameštaj za dnevnu sobu možemo izraditi po Vašem crtežu ili ideji, ali možemo angažovati i naše projektante da za Vas osmisle savršenu dnevnu sobu.

Da bi uživanje bilo potpuno naši majstori će izaći na teren da uzmu mere za nameštaj, ali će i izvršiti besplatnu isporuku i montažu nameštaja za dnevnu sobu.

Omogućili smo Vam i plaćanje na odloženo plaćanje čekovima gradjana.

Kada izaberete potreban nameštaj za Vašu dnevnu sobu na Vama je da pripremite slike, sitnice, suvenire sa vaših putovanja i dodate dozu ličnog pečata celom prostoru.


Nameštaj po meri za dnevne sobe 

Nameštaj za dnevnu sobu treba da bude glavni priorite svakom ko se odluči da renovira svoj dom ili glavnu prostoriju u kojoj provodi veći deo svog dana. Prilikom odabira nameštaja po meri za Vaš stan, dnevna soba treba da bude deo stana gde možete da pokažete estetsku kreativnost, zbog raznih mogućnosti koje su dostupne kada se za vašu prostoriju biraju (komode, police, manje ormarići...).

Koja god ideju da imate za elemente u vašoj dnevnoj sobi, mi smo tu za Vas kroz ceo proces odabira idealnog dizajna i rasporeda elemenata uz naše iskustvo od 30 godina u ovoj oblasti.

komoda za dnevnu sobu

Pogledajte neke od mogućih idejnih rešenja za vašu dnevnu sobu

Ovde

Od ideje do realizacije 

Za svaki projekat je neophodan dobar plan kako bi on bio zavrsen na najbolji način i time ostalo vremena za dodatne finese i eventualne korekcije ako je neophodno. Kod izrade nameštaja za dnevne sobe ima dosta prostora za dobre ideje i načina da se te ideje realizuju. Po našem iskustvu kod izrade nameštaja za dnevne sobe, najviše dizajnerskih i estetskih ideja se pojavljuje kod komoda gde se nalazi TV, kućna biblioteka ili neka druga vrsta tipskog nameštaja. Tu nam se otvara možda i najviše prostora za unikatnu ideju ili dizajn za Vaš nameštaj u dnevnoj sobi.

dnevne soba ideje

Naši projekti