Dnevna soba kako je danas poznata ili nekada soba za prijeme, je jedno od mesta u kući koje možda govori najviše o Vama. To je prostor u koji najčešće primate drage goste, provodite sa njima vreme u priči... ali i prostorija u kojoj sa svojom porodicom provodite vreme gledajući televizijski program, igrajući društvene igre ili jednostavno uživajući.

Dnevna soba kao enterijer predstavlja izazov za uredjenje.


Dnevne sobe po meri

Pri izboru nameštaja za dnevnu sobu potrebno je uzeti u obzir potrebe svih ukućana, njihove navike, želje i izabrati odgovarajući nameštaj i kompletno uredjenje enterijera dnevne sobe. Treba izabrati prave boje, materijale i stvoriti ugodan prostor za život.

Nameštaj za dnevnu sobu možemo izraditi po Vašem crtežu ili ideji, ali možemo angažovati i naše projektante da za Vas osmisle savršenu dnevnu sobu.

Da bi uživanje bilo potpuno naši majstori će izaći na teren da uzmu mere za nameštaj, ali će i izvršiti besplatnu isporuku i montažu nameštaja za dnevnu sobu.

Omogućili smo Vam i plaćanje na odloženo plaćanje čekovima gradjana.

Kada izaberete potreban nameštaj za Vašu dnevnu sobu na Vama je da pripremite slike, sitnice, suvenire sa vaših putovanja i dodate dozu ličnog pečata celom prostoru.