Bermont Enterijeri izrađuju nameštaj po meri za sve vrste enterijera prema Vašoj želji i ideji. Nameštaj po meri proizveden u našim pogonima je izrađen na mašinama najnovije generacije i od najkvalitetnijih materijala i modernog dizajna. Za izradu nameštaja koriste se pločasti materijali ali i puno drvo. 

Pogledajte neke od neših proizvoda izrađenih prema posebnim potrebama mušterija. Izdvajamo kuhinje po meri, kancelarijski nameštaj po meri, izradu nameštaja za spavaće sobe po meri. Takođe  se mogu izdvojiti plakari po meri, klizni plakri sa ogledalom, kreveti po meri, američki plakari, kupatilski nameštaj po meri, kancelarijski nameštaj i drugi nameštaj po meri.

Najlakši način za uređenje enterijera stana je svakako nameštaj po meri. Dovoljno je da zamislite kako bi voleli da izgleda Vaš stan ili poslovni prostor a mi ćemo vašu zamisao sprovesti u delo. Bilo da Vam je potreban nameštaj po meri za ceo stan, kuhinje po meri ili dnevne sobe po meri izrdićemo za Vas nameštaj u najkraćem roku i po povoljnim cenama. Uklopite plakar po meri u Vaš enterijer baš onako kako ste zamislili.


Nameštaj po meri cene

Cene nameštaja po meri najviše zavise od izabranog materijala. Međutim u cenu su uključeni dizajn, dimenzije nameštaja po meri kao i željeni rok izrade. Na cenu nameštaja po meri mogu uticati posebni uslovi i želje mušterija, kao što je kvalitet okova za nameštaj, poseban dizajn koji može da utiče na rok izrade. Naravno, nameštaj izrađen po standardnim dimenzijama i bez specifičnih zahteva će imati nižu cenu dok izrada nameštaja po specifičnim zahtevima će imati nešto veću cenu. Obično specifični zahtevi obuhvataju izradu nameštaja za kuhinje po meri ili plakare, dok nameštaj za spavaću sobu i li dnevnu sobu se uglavnom izrađuje po jednstavnijem sistemu. Trudimo se da našim mušterijama ponudimo najbolji odnos cene i kvaliteta kako bi na obostrano zadovoljstvo ispunili želje mušterija sa jedne strane, i zadržali lidersku poziciju u izradi nameštaja po meri sa druge strane.